Modely

Novinka
CUPRA
Tavascan
Novinka
CUPRA
Terramar
Od 1 084 900
Novinka
CUPRA
Formentor
Od 904 900
Novinka
CUPRA
Leon
Od 779 900
Novinka
CUPRA
Leon Sportstourer
Od 814 900
CUPRA
Ateca
Od 839 900
CUPRA
Born

DarkRebel

12.06.2024

CUPRA

 

  • Jedinečná příležitost k pořízení skladových vozů CUPRA na mimořádně výhodný operativní leasing
  • Bestseller Formentor lze pořídit již za 6 699 Kč bez DPH měsíčně
  • Nízké splátky a pětiletá záruka pro všechny skladové vozy

 

Praha, 12-06-2024 - CUPRA přichází s mimořádně výhodnou nabídkou skladových vozů, které jsou ihned k dispozici s atraktivním financováním od Volkswagen Financial Services. Zákazníci mají široký výběr z kompletní produktové řady značky CUPRA od bestselleru Formentor přes kompaktní modely Leon, Leon Sportstourer a Ateca až po elektrický Born.

 

"Léto je za dveřmi a není lepší způsob, jak si nejteplejší část roku užít, než usednout za volant nového vozu CUPRA a vydat se vstříc objevování nových horizontů," říká Aleš Novák, ředitel divize CUPRA společnosti Porsche Česká republika, a dodává: "Pro naše zákazníky jsme proto nyní připravili opravdu neodolatelnou nabídku skladových vozů CUPRA dostupných ihned za mimořádně výhodných podmínek."

 

Zatímco se modernizovaná CUPRA Formentor připravuje do startovních bloků, přijíždí současná verze mimořádně oblíbeného crossoveru SUV na cílovou rovinku v nejlepší formě. S bestsellerem značky CUPRA na globálním i českém trhu mohou zákazníci odjíždět od autorizovaných prodejců ihned s měsíční splátkou od pouhých 6 699 Kč bez DPH (8 106 Kč s DPH).

 

Neméně atraktivní jsou i další modely CUPRA zastoupené v aktuální akční nabídce skladových vozů. Pětidveřový hatchback CUPRA Leon je k dispozici za měsíční splátky již od 6 599 Kč bez DPH (7 985 Kč s DPH), zatímco rodinné kombi Leon Sportstourer na operativní leasing vyjde na 6 799 Kč bez DPH (8 227 Kč s DPH). Fanoušky vysokovýkonných SUV uchvátí CUPRA Ateca nejen svou sportovní dravostí a všestrannou praktičností, ale také výhodnou měsíční splátkou již od pouhých 15 099 Kč bez DPH (18 270 Kč s DPH). Uhlíkovou stopu firmám a podnikatelům pomůže snížit 100% elektrická CUPRA Born s dojezdem až 552 km. Akční nabídka operativního leasingu na tento elektromobil začíná již od 13 899 Kč bez DPH měsíčně (16 818 Kč s DPH).

 

CUPRA poskytuje na všechny své skladové vozy pětiletou záruku. Uvedené splátky operativního leasingu od Volkswagen Financial Services vycházejí z doby pronájmu na 48 měsíců při ujetí 10 000 kilometrů ročně a zahrnují záruční a pozáruční servis po celou dobu pronájmu a povinné ručení i havarijní pojištění s 5% spoluúčastí a uznáním bonusů za bezeškodný průběh z dosavadních pojištění.

 

Operativní leasing skladových vozů CUPRA je pro podnikatele i firmy mimořádně výhodnou volbou, protože jim díky pevné měsíční splátce poskytne finanční jistotu bez nutnosti počátečních investic. Zákazníci si navíc mohou nastavit parametry smlouvy podle svých potřeb ve velmi širokém rozsahu, a to bez jakýchkoli vstupních poplatků. Klient si tak zvolí délku pronájmu i počet ročně ujetých kilometrů a na výběr má řadu dodatečných služeb. A po uplynutí smlouvy může svůj stávající vůz odkoupit, nebo vyměnit za nový. CUPRA zajistí mobilitu i v případě poruchy nebo nehody, a to poskytnutím náhradního vozidla. V rámci operativního leasingu mohou zákazníci využít také služby profesionálního pneuservisu za akční cenu.

 

 

 

 

 

SEAT S.A. 

 

SEAT S.A. je jedinou společností ve Španělsku s kompletní škálou činností zahrnujících návrh designu, vývoj, výrobu a prodej osobních vozů. Nadnárodní společnost se sídlem v Martorellu (Barcelona) je členem koncernu Volkswagen a prodává vozidla pod značkami CUPRA a SEAT.

 

SEAT S.A. vyváží více než 80 % svých vozidel a působí ve více než 70 zemích. Společnost zaměstnává více než 14 000 kvalifikovaných pracovníků a provozuje tři výrobní závody -   Martorel, El Prat de Llobregat a Barcelona, kde vyrábí modelové řady SEAT Ibiza, SEAT Arona, rodinu Leon a CUPRA Formentor. SEAT S.A. dále vyrábí vozy CUPRA Born a SEAT Tarraco v Německu a rodinu Ateca v České republice.

 

Společnost SEAT S.A. hraje vedoucí roli při přeměně Španělska na elektromobilové centrum Evropy. SEAT S.A., Volkswagen Group, PowerCo a jejich partneři investují v rámci projektu Future: Fast Forward 10 miliard eur do elektrifikace Španělska.

 

CUPRA je nekonvenční značka, která kombinuje emoce, elektrifikaci a sportovní výkony, aby z Barcelony inspirovala svět. Značka CUPRA, založená v roce 2018, se stala jednou z nejrychleji rostoucích automobilových značek v Evropě. CUPRA má síť specializovaných prodejních míst po celém světě.

 

Značka CUPRA dosáhla v roce 2023 nového prodejního rekordu s více než 230 000 dodanými vozy. CUPRA dokazuje, že elektrifikace a sportovní vlastnosti se vzájemně dokonale doplňují. Každý nově uvedený model s vyzývavým a originálním designem je novým milníkem, který definuje charakter značky: CUPRA Ateca, jedinečný model ve svém segmentu; CUPRA Leon, první elektrifikovaný model díky plug-in hybridnímu pohonu; CUPRA Formentor, první model vyvinutý exkluzivně pro značku CUPRA a její dosud nejprodávanější model; a CUPRA Born, první 100% elektromobil značky.

 

Značka CUPRA je oficiálním automobilovým partnerem fotbalového klubu FC Barcelona, kterému zajišťuje jeho mobilitu, prémiovým sponzorem globálního seriálu padelových turnajů World Padel Tour a oficiálním sponzorem klubu Finetwork KOI, který se účastní elektronických sportů. CUPRA je hrdým účastníkem závodního seriálu pro elektricky poháněné monoposty Formule E. Kmen CUPRA je tvořen týmem ambasadorů, kteří chtějí být hnací sílou změny. Mezi jeho členy patří mimo jiné filmový režisér J. A. Bayona, nominovaný na Oscary, jezdec Formule E Lucas Di Grassi, pouliční umělec TvBoy, držitelé zlatých olympijských medailí Adam Peaty a Saúl Craviotto, německý fotbalový brankář Marc ter Stegen a fotbalistka Alexia Putellasová, která již dvakrát v řadě získala ocenění Ženský zlatý míč a Best FIFA Award.

 

Porsche Česká republika je největším importérem osobních a užitkových vozidel do České republiky. Na českém trhu zastupuje značky Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, včetně programu prodeje prověřených použitých vozů Das WeltAuto. S projektem nabíjecí infrastruktury MOON společnost vstoupila v roce 2020 do nové éry trvale udržitelné osobní mobility založené na elektrických pohonech a digitalizaci.