DarkRebel

UrbanRebel

Modely

Novinka
CUPRA
Tavascan
Novinka
CUPRA
Born
Od 1 259 900
CUPRA
Formentor
Od 889 900
CUPRA
Leon
Od 809 900
CUPRA
Leon Sportstourer
Od 829 900
CUPRA
Ateca
Od 1 499 900
Concept Cars
DarkRebel
Concept Cars
UrbanRebel

26.04.2024

Vše pod jednou střechou

 

  • Kompletní sezonní servis za výhodných podmínek pod jednou střechou
  • Na jarní servisní prohlídku navazuje profesionální CUPRA Pneuservis
  • S věrnostní kartou CUPRA MyCard a službami Servisní balíčky nebo Servisní prohlídky bude údržba a servis vozu CUPRA ještě výhodnější a bezstarostnější

 

Praha, 25-04-2024 - Síť autorizovaných servisů značky CUPRA v České republice reaguje na rychlý příchod jara nabídkou kompletního sezonního servisu pro všechny majitele vozů CUPRA. Během jedné návštěvy lze pod jednou střechou zkontrolovat technický stav vozu, odstranit případné nedostatky a přezout vůz na letní pneumatiky. K dispozici je také široké portfolio originálního příslušenství, s nímž bude vůz CUPRA připraven na všechna letní dobrodružství. Veškeré servisní služby lze navíc získat za velmi výhodných podmínek s věrnostní kartou CUPRA MyCard, Servisními balíčky nebo Servisními prohlídkami.

 

"Emocemi nabité zážitky z řízení automobilu značky CUPRA ještě umocní pocit jistoty, s nímž budou majitelé usedat za volant svého vozu po úspěšném absolvování jarní servisní prohlídky CUPRA v naší autorizované servisní síti," říká Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche Česká republika, a dodává: "Profesionální servisní technici zkontrolují technický stav vozu po zimním provozu, odstraní veškeré zjištěné nedostatky a kvalitní zimní pneumatiky vymění za jejich letní protějšky, s nimiž si modely CUPRA bezpečně podmaní každou zatáčku. Jarní návštěva autorizovaného servisu CUPRA se přitom vyplatí i po finanční stránce díky řadě benefitů pro naše věrné klienty."

 

Jarní servisní prohlídka v autorizovaném servisu CUPRA důkladně prověří funkčnost všech komponentů vozidla a odhalí i případné skryté závady a nedostatky, které by mohly ohrozit bezpečnost a spolehlivost provozu v nejméně vhodném okamžiku. A jak je pro značku CUPRA typické, školení technici věnují maximální pozornost i těm nejmenším detailům. Případné opravy probíhají v souladu s doporučeními výrobce a s použitím originálních náhradních dílů.

Se stejnou pozorností a důkladností se v autorizovaných servisech CUPRA přistupuje také k péči o pneumatiky, které jsou pro vynikající jízdní vlastnosti a aktivní bezpečnost automobilu naprosto zásadní. Zákazníci mají kromě běžné výměny sady zimních kol za letní včetně důkladné kontroly, umytí a uskladnění do další sezony k dispozici také širokou nabídku originálních kol CUPRA ve spojení s doporučovanými pneumatikami splňujícími nejvyšší standardy. CUPRA navíc na nově zakoupené pneumatiky poskytuje tříletou CUPRA PneuGaranci, kterou mohou řidiči vozů CUPRA uplatnit na neopravitelná poškození vzniklá při běžném provozu včetně najetí na obrubník. V rámci záručního plnění pak dostanou zpět až 70 % z ceny nové pneumatiky. Samozřejmostí je i zpětný odběr použitých pneumatik a jejich ekologická likvidace zdarma.

 

Veškerý servis a údržba osobních vozů CUPRA může být ještě výhodnější pro držitele zákaznické karty CUPRA MyCard, s níž je spojena řada výhod. Bezplatná verze Service snižuje cenu originálních dílů CUPRA o 15 %, případně zlevní přípravu a zajištění STK o 1500 Kč. Věrnostní balíček zahrnuje také individuální nabídky servisních partnerů a výhody u externích partnerů. Za 1990 Kč ročně získá držitel karty CUPRA MyCard Service+ navíc také jarní a podzimní výměnu kol včetně vyvážení, jednu výměnu brzdové kapaliny nebo sady předních stíracích lišt a 10% slevu na Originální příslušenství CUPRA včetně kompletních kol.

 

Za mimořádně výhodných podmínek lze nyní pořídit také Servisní balíčky a Servisní prohlídky. Servisní balíčky, nabízené aktuálně se slevou 10 000 Kč, jsou určeny pro majitele nových, skladových a zánovních vozů CUPRA před prvním servisem. Zákazníci mají na výběr varianty Service (servis předepsaný výrobcem) a Service Plus (navíc mimo jiné výměna dílů podléhajících opotřebení). V obou případech si klient předplatí pravidelný servis a údržbu na dobu až 5 let, resp. stanovený počet ujetých kilometrů. Pro vozy CUPRA po první servisní prohlídce jsou koncipované předplacené Servisní prohlídky. I v tomto případě dávají servisní prohlídky majiteli vozu CUPRA plnou kontrolu nad výdaji za servis bez obav z inflačního růstu cen servisních úkonů a materiálu. V rámci aktuální akční nabídky lze při pořízení Servisních prohlídek ušetřit až 25 %.

 

Design exteriéru a interiéru všech modelů CUPRA je dokonalý, což zahrnuje i široké možnosti jeho individualizace podle vkusu a životního stylu uživatele. Rození cestovatelé i vášniví sportovci zajisté uvítají nepřeberná řešení pro praktickou přepravu nákladu uvnitř vozu, na jeho střeše nebo pomocí tažného zařízení. Další doplňky ochrání ušlechtilý interiér vozu CUPRA před znečištěním a poškozením. Veškeré příslušenství je samozřejmě přizpůsobeno designu a rozměrům příslušného modelu CUPRA. Jaro a léto zpříjemní také stylové produkty z Kolekce CUPRA, které svým uživatelům přinesou potěšení nejen za volantem vozů CUPRA.

 

 

SEAT S.A. 

 

SEAT S.A. je jedinou společností ve Španělsku s kompletní škálou činností zahrnujících návrh designu, vývoj, výrobu a prodej osobních vozů. Nadnárodní společnost se sídlem v Martorellu (Barcelona) je členem koncernu Volkswagen a prodává vozidla pod značkami CUPRA a SEAT.

 

SEAT S.A. vyváží více než 80 % svých vozidel a působí ve více než 70 zemích. Společnost zaměstnává více než 14 000 kvalifikovaných pracovníků a provozuje tři výrobní závody -   Martorel, El Prat de Llobregat a Barcelona, kde vyrábí modelové řady SEAT Ibiza, SEAT Arona, rodinu Leon a CUPRA Formentor. SEAT S.A. dále vyrábí vozy CUPRA Born a SEAT Tarraco v Německu a rodinu Ateca v České republice.

 

Společnost SEAT S.A. hraje vedoucí roli při přeměně Španělska na elektromobilové centrum Evropy. SEAT S.A., Volkswagen Group, PowerCo a jejich partneři investují v rámci projektu Future: Fast Forward 10 miliard eur do elektrifikace Španělska.

 

CUPRA je nekonvenční značka, která kombinuje emoce, elektrifikaci a sportovní výkony, aby z Barcelony inspirovala svět. Značka CUPRA, založená v roce 2018, se stala jednou z nejrychleji rostoucích automobilových značek v Evropě. CUPRA má síť specializovaných prodejních míst po celém světě.

 

Značka CUPRA dosáhla v roce 2023 nového prodejního rekordu s více než 230 000 dodanými vozy. CUPRA dokazuje, že elektrifikace a sportovní vlastnosti se vzájemně dokonale doplňují. Každý nově uvedený model s vyzývavým a originálním designem je novým milníkem, který definuje charakter značky: CUPRA Ateca, jedinečný model ve svém segmentu; CUPRA Leon, první elektrifikovaný model díky plug-in hybridnímu pohonu; CUPRA Formentor, první model vyvinutý exkluzivně pro značku CUPRA a její dosud nejprodávanější model; a CUPRA Born, první 100% elektromobil značky.

 

Značka CUPRA je oficiálním automobilovým partnerem fotbalového klubu FC Barcelona, kterému zajišťuje jeho mobilitu, prémiovým sponzorem globálního seriálu padelových turnajů World Padel Tour a oficiálním sponzorem klubu Finetwork KOI, který se účastní elektronických sportů. CUPRA je hrdým účastníkem závodního seriálu pro elektricky poháněné monoposty Formule E. Kmen CUPRA je tvořen týmem ambasadorů, kteří chtějí být hnací sílou změny. Mezi jeho členy patří mimo jiné filmový režisér J. A. Bayona, nominovaný na Oscary, jezdec Formule E Lucas Di Grassi, pouliční umělec TvBoy, držitelé zlatých olympijských medailí Adam Peaty a Saúl Craviotto, německý fotbalový brankář Marc ter Stegen a fotbalistka Alexia Putellasová, která již dvakrát v řadě získala ocenění Ženský zlatý míč a Best FIFA Award.

 

Porsche Česká republika je největším importérem osobních a užitkových vozidel do České republiky. Na českém trhu zastupuje značky Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, včetně programu prodeje prověřených použitých vozů Das WeltAuto. S projektem nabíjecí infrastruktury MOON společnost vstoupila v roce 2020 do nové éry trvale udržitelné osobní mobility založené na elektrických pohonech a digitalizaci.

 

 

 


Porsche Česká republika s.r.o.

Filip Stoulil

PR Komunikace SEAT/CUPRA

Tel.: +420 739 546 542

Mail: filip.stoulil(kwfat)porsche.co(kwfdot)cz

cupraofficial.cz

 

 

 

 

 

 

 

AC&C Public Relations s.r.o.

Zorka Mašková

Senior Key Account Manager

Tel.: +420 736 751 151

Mail: zorka.maskova(kwfat)accpr(kwfdot)cz